21. januar 2019

Bliv Ambassadør

Vil du være med til at bygge bro mellem generationer, og har du lyst til at udbrede kendskabet til leg på plejehjem? Så bliv ambassadør i Foreningen Samværd

Samværd står bag de musikalske legestuer  ”Leg på plejehjem” på flere plejehjem i Aarhus Kommune, hvor fx forældre på barsel kan deltage i musikalsk legestue i fællesskab med de ældre. Du kan finde din lokale legestue og læse meget mere på www.legpaaplejehjem.dk.

Som frivillig, lokal ambassadør skal du udbrede kendskabet til legestuen i dit lokalområde fx gennem facebook, opslag i dit lokale supermarked eller andre relevante steder. Du er selv med til at forme, hvordan du vil bidrage som ambassadør. Vigtigst er, at du hjælper med til, at forældre i dit lokalområde kender legestuen.

Derudover bliver du medlem af foreningen Samværd, hvor vi udover legestuerne gerne vil lave endnu flere møder på tværs af generationer – med mening og magi. Du kommer til at blive en del af netværket i foreningen og får mulighed for at deltage i spændende arrangementer.

Om du er pensionist, mor/far på barsel, eller noget tredje er underordnet – det vigtigste er, at du vil hjælpe til at endnu flere kender de fantastiske legestuer. 

Lyder det lige som noget for dig, så udfyld blot nedenstående tilmelding og bliv en del af vores ambassadørnetværk. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@foreningensamvaerd.dk.

 

Tilmelding